De club

MTC-Zevenbergen kent meerdere startdata, allemaal in 1997. De eerste startdatum was misschien wel 16 maart 1997. Toen werd ‘s avonds in de dansschool van Tinie Koevoets de oprichtingsvergadering gehouden na een oproep in de plaatselijke krant. Op die dag is ook de eerste contributie aan de club betaald door Tony Listing. Hij was dus het eerste betalende lid. En dat doet hij nog steeds, dwz hij is nu nog steeds lid. Het initiatief van MTC-Zevenbergen kwam van Ad Verweij en Cor (Kobus) Kouwenberg.

Het eerste bestuur bestond uit Ad Verweij (voorzitter), Bernard Jacobs (secretaris), Ad Verweij jr. (penningmeester), Cor Kouwenberg (bestuurslid) en Piet de Waal (bestuurslid). Op 13 april 1997 werd de allereerste openingsrit gereden. Al bij deze rit bood hoofdsponsor Peter Smetsers Motoren uit Zevenbergen alle deelnemers een consumptie aan. Later in april werd de tweede toerrit gereden. Er moesten nog oa statuten en een huishoudelijk reglement worden gemaakt. De officiële start was op 26 juni 1997 toen het eea de notaris passeerde.

Op 16 maart 2012 werd ’s avonds het glas geheven in De Droom in Langeweg op het 15-jarig bestaan van de club. Een aantal leden proosten toen op de oprichting in 1997 van wat door sommigen wel de gezelligste MTC van Brabant wordt genoemd. Op 2 juni 2012 werd dit illustere feit officieel gevierd met een puzzelrit, dinerbuffet en feestavond in de Hoezemoos in Den Bommel. Verreweg de meeste leden waren met hun aanhang bij dit lustrumfeest aanwezig.

Secretariaat MTC-Zevenbergen:

Zomerland 17

4761 ta       Zevenbergen

Voor diverse informatie kunt u mailen naar: secretariaat@mtc-zevenbergen.nl